התוכנית "out-of-office" ביוזמתו של גיא ברנרד רייכמן היא סדרת אירועים שמתקיימת בגלריה הרב־התכליתית ע"ש מארק שימל. תוך התמקדות במדיומים מבוססי זמן כמו וידיאו, סאונד, מחול ופרפורמנס, ובהתאם לרוח הרב־תחומית של המרכז, "o-o-o" שואף לחזק ולטפח את הסצינה האמנותית המקומית.
במסגרת ערב זה, הכוריאוגרפים יוסי ברג ועודד גרף מציגים את 4 פנטזיות וקוף – מופע מחול בהשראת ספרו של פיטר ברוק החלל הריק (1968). תוך שהם מהדהדים רעיונות מתוך הספר, ברג וגרף מדמיינים את החלל הריק כמגרש משחקים בו הם צוללים למעמקי התת־מודע; נודדים אסוציאטיבית בין פיסות זהות; פושטים, ולובשים מסכות. דרך הרעיונות שמתווים בה, היצירה 4 פנטזיות וקוף מתגלה כמסע לילי בין ריאליזם לפנטזיה – מסע שבמהלכו אנו שואלים שאלות על גופניות ועל האפשרות לריבוי; מדמיינים ויוצרים עולמות; ומזכירים לעצמנו את האפשרות לברוח מהאפרוריות של חיי היומיום.
4 פנטזיות וקוף היא יצירה מקורית מאת יוסי ברג ועודד גרף; כוריאוגרפיה ובימוי: יוסי ברג ועודד גרף; מופעים יוצרים הם זיו בשור, עמית זריצקי, עודד גרף ותמר קיש; תלבושות מאת אילנית שמיע; ייעוץ מוזיקלי מאת בניה רכס; עיצוב תאורה מאת יואב בראל; ייעוץ אמנותי מאת רייצ'ל ארדוס. היצירה הינה הפקה מקורית של מרכז מחול שלם, ירושלים. תמיכה נוספת ניתנה על־ידי מועצת הפיס לתרבות ולאמנות; קרן יהושע רבינוביץ לאמנויות, תל אביב; עיריית תל אביב-יפו; ומשרד התרבות והספורט.
משך: 55 דק'
דמי כניסה: ₪80
לרכישת כרטיסים, לחצו כאן
יוסי ברג ועודד גרף
4 פנטזיות וקוף, 2022
תיעוד מתוך המופע במרכז מחול שלם, ירושלים
צילום: ווייטיק ברטניקי
מופע | out-of-office: יוסי ברג ועודד גרף
28 במאי, 2025
-
20:00